2006 - 2010

2006
Under våren köper vi till mark vid kontoret i Hörby för att utöka vår uppställningsplats för våra bilar och bygga en säker parkering.
Vi köper in vår fjärde naturgasbil.
I oktober får vi ett Arbetsmiljöcertifikat utfärdat av Sveriges Åkeriföretag.

2007
Vi expanderar ytterligare och den 1 mars tar vi över distributionen för Svensk Cater Linköping med fem bilar och ytterligare fem chaufförer anställs.
I slutet på året börjar vi köra med ytterligare en bil på Dagab.
Vi startar en årligen återkommande tradition där vi i samarbete med högstadieskolor i Hörby kör en julklappsbil till Litauen. Julklapparna delas ut till cancersjuka barn i Vilnius och Kaunas.

2008
Under våren säljer vi Däckverkstaden för att koncentrera oss på vår huvudverksamhet. Den 1 april tar vi över fem ekipage från EJS och körningarna för Dagab och Rudenstams Parti Ab och vi anställer ytterligare tolv chaufförer.
Vi köper gasbil nummer fem och sex. Camilla Nylin anställs som ekonomiansvarig.

I oktober utökar vår verksamhet på mejeriet då vi övertar körningar efter övertag från Stuckmaster Malmö AB. Även i år kör vi, i samarbete med högstadieskolor i Hörby, en julklappsbil med julklappar till cancersjuka barn Vilnius och Kaunas i Litauen.

2009
I maj månad firar vårt 40-år jubileum med en Trafiksäkerhetsdag på Nya Torg i Hörby. Vi är 75 anställda och har totalt ett 40-tal bilar. Görgen Fridolf anställs i september som personalansvarig.

Årets julklappsbil går förutom till Vilnius och Kaunas i Litauen även till Gdansk i Polen där vi i samarbete med högstadieskolorna i Hörby delar ut julklappar till cancersjuka barn.

2010
Vi upphör vårt samarbete med Martin Olsson i januari. Åkeriet tar över distributionen för Cater Grönt i Malmö och deras 3 bilar och 4 anställda.
Från och med den 1 maj börjar vi köra 4 bilar för Svensk Cater Halmstad och 5 anställda. I augusti anställs Eva Hilding som administratör på 50% efter ett års praktik på åkeriet. Vi har ett samarbete med Trafikverket i satsningen "Rätt fart-såklart!".

Julklappsbilen går till Vilnius och Kaunas i Litauen och till Gdansk i Polen där vi i samarbete med högstadieskolorna i Hörby delar ut julklappar till cancersjuka barn.